GPS-Moordspel

cover wie heeft don cornetto vermoord

 

Verhaal:

Maffiabaas don Cornetto Boonaparte werd vermoord, maar “over het graf heen” is hij erin geslaagd de aanwijzingen naar zijn moordenaar te verstoppen in de playlist voor een maffiaconcert. Eén van de verdachten organiseert nu een “moordspel” om een “openbaar onderzoek” in te stellen dat zijn/haar onschuld aan het licht moet brengen, en de moordenaar (m/v) moet aanduiden. In zijn testament heeft don Cornetto immers ook bepaald hoe dat precies moest gebeuren.

 

Concept:

Verdeeld in een aantal “detective teams” moet men met de verklaringen van de vijf verdachten de puzzel rond zien te maken, en de aanwijzingen zien te vinden naar de moordenaar. Hiervoor dient men de aanwezige verdachten of een tipgever met de GPS op te sporen, te ondervragen, ter plaatse allerlei “bewijsmateriaal” te bestuderen… maar soms ook creatieve (ludieke) “beproevingen” tot een goed einde te brengen om een tip te verdienen (omdat wijlen don Cornetto dat nu eenmaal zo wilde). Een GPS-moordspel met maffia-thema, gebracht volgens het Cluedo-principe, in de stad van uw keuze, met 1 spelleid(st)er of diverse performers. De leden van het team dat de beste “reconstructie” maakt, winnen een prijs.

 

Praktisch & Prijs:

We organiseren dit spel voor kleine en grote groepen, in de stad van uw keuze. In Aalst, Antwerpen, Brugge, Brussel, Gent, Mons en Leuven kan het aan een basistarief van 600 euro + 6% BTW, voor maximum 20 deelnemers (Nederlandstalig).

Als GPS-bosspel op het Domein Verbrugghen (Affligem): vanaf 500 euro + 6% BTW, voor maximum 20 deelnemers (Nederlandstalig).

Vraag vrijblijvend een offerte.

Over de catering beslist u geheel zelf: wij zoeken voor u een geschikt café of restaurant, u doet vervolgens de reservatie. Onze GPS-moordspelen produceren wij in samenwerking met www.gpsrent.be en www.gps-spel.be

 

Maak het voor een deel live mee, maart 2018, Domein Verbrugghen, Affligem: