Moordweekend

Een moordspel, moorddiner, moordweekend of een griezelig GPS-bosspel, gebaseerd op Van Galgenberg tot Duivelsput,  geheel voor u georganiseerd met professionele spelleiding en een catering concept van uw keuze op het Domein Verbrugghen (Affligem).

Wij werken samen met u een concept op maat uit, voor 2 à 4 uur, een hele dag, een tweedaagse… Op het domein zelf is overnachting mogelijk tot 20 personen.

Prijzen:

  • vanaf 500 euro + 6% BTW voor maximum 20 personen, maximum 3 uur, Nederlandstalig, exclusief catering.
  •  volledige dag: vanaf 600 euro + 6% BTW voor maximum 20 personen, Nederlandstalig, exclusief catering.
  • tweedaagse (moordweekend) met 1 spelleider: vanaf 750 euro + 6% BTW voor maximum 20 personen, Nederlandstalig, exclusief catering.
  • tweedaagse (moordweekend) met diverse acteurs: vanaf 1250 euro + 6% BTW voor maximum 20 personen, Nederlandstalig, exclusief catering.

 

Het Fortuin Van de Bourbons by Patrick Bernauw

Het Fortuin van de Bourbons is gebaseerd op het boek Nostradamus in Orval van Patrick Bernauw. Het wordt voor u georganiseerd als GPS-moordspel over één dag (of zelfs één namiddag), of moordweekend – zowel voor kleine groepen (tot 10 personen) als voor grotere groepen. Het speelt zich af in de streek van Florenville en de abdij van Orval (België), en in de versterkte vestingstad Montmédy (Frankrijk). Het Fortuin van de Bourbons kan ook gespeeld worden als teambuilding moordspel of moorddiner in een locatie van uw keuze, op een namiddag of een avond. Met een beetje geluk kunt u auteur Patrick Bernauw strikken als spelleider.

Voor een organisatie van dit moordweekend (en voor kleine groepen tot 10 personen) werken wij bij voorkeur samen met Les Sources du Moulin, een charmant guesthouse in Villers-devant-Orval, gevestigd in een voormalige watermolen, gelegen aan een rustiek Ardens pleintje, met een tuin langs de beek en naast een authentiek château. In de molen, met een oorsprong uit 1572, vindt u een ambiance met een familiaal/herberg-karakter. U beschikt daar over 5 twee-persoonskamers met losse bedden (douche / toilet / wastafel).

 

 

Prijzen moordspel/moorddiner/moordweekend in Gent, Antwerpen, Brugge of op een locatie van uw keuze: vanaf 600 euro voor maximum 20 deelnemers (Nederlandstalig), exclusief BTW, catering en vervoersonkosten.

Prijzen moordspel in Orval en Montmédy (1 dag): vanaf 1000 euro voor maximum 20 deelnemers (Nederlandstalig). Exclusief BTW en catering. Voertaal: Nederlands, Frans of Engels. Per team van 2, 3, 4 of 5 personen dient men over een wagen te beschikken.

Prijzen moordweekend (of tweedaagse) in Orval en Montmédy, met verblijf in Orval en/of Florenville: vanaf 1250 euro  voor maximum 10 deelnemers (Nederlandstalig); 1500 euro voor maximum 20 deelnemers (Nederlandstalig). Vraag vrijblijvend een offerte aan! Voertaal: Nederlands, Frans of Engels. Per team van 2, 3, 4 of 5 personen dient men over een wagen te beschikken.