Game App

Moordspel

Als je beschikt over een smartphone, tablet, iPhone, iPad kun je vanaf nu ook een Ojoo Murder Game App downloaden en waar dan ook spelen, individueel of met detective duo’s, trio’s of teams van maximum 4 personen. Een internetverbinding is niet noodzakelijk. Speel je in teamverband, dan raden we aan te werken met een tablet of iPad per team.

Wat kost het

  • Nooit meer dan € 9,99 per download (= per speler of team van spelers)

Hoe werkt het?

Moordspel Blauwbaard bis

Je kunt vooraf eens gratis uitproberen of het werkt, en hoe, op jouw toestel. Ga naar onze gratis Ojoo Games BoonApartival – de Groote BoonAparte Quiz of Mysterieus België, neem een Ojoo account, doe een download en zie of het werkt, en hoe. Het is allemaal gratis!

We werken ook samen met izy.TRAVEL, zie De Ballade van Heer Halewijn, een moordspel of Marville, een Koude Oorlogsbaby Blues.

MOORDSPEL BLAUWBAARD vind je hier

Tien jaar geleden verdween chansonnier Hans Blauwbaard op mysterieuze wijze in het gezelschap van een jong meisje. Patrick Bernauw, die “de duivelse straatzanger” nog goed gekend heeft, organiseert nu dit virtueel festival, met covers van zijn liedjes en getuigenissen. Misschien kan op deze manier het mysterie van zijn verdwijning opgelost worden.

Was Hans Blauwbaard een muzikale seriemoordenaar die door zijn laatste slachtoffer werd omgebracht? Heeft hij zelfmoord gepleegd omdat hij de hype niet aankon die rond zijn leven en werk werd gecreëerd? Is hij om diezelfde reden gewoon ondergedoken? Of is er nog wat anders aan de hand? Aan jullie, amateur-detectives, om het uit te vissen: alleen, in een klein gezelschap of met je detective team.

Scenario: Patrick Bernauw (www.bernauw.com) – Muziek: Fernand Bernauw (www.naami.be)

 

Moordspel Blauwbaard Blauwbaard

Stuur een mailtje naar  info@moordspel.org  als je Moordspel Blauwbaard wil organiseren met verschillende spelers of detective teams, in het kader van een teambuilding moordspel, een moorddiner of moordweekend, thuis of op café, als vrijgezellenspel enz… Wij bezorgen je dan gratis een draaiboek met meer info voor de organisatie van het moordspel voor het aantal spelers of teams van jouw keuze.

Wens je door ons een Game App op Maat voor je bedrijf, organisatie, vereniging, vrienden- of familiegroep te laten maken, vraag dan een vrijblijvende offerte aan, waarin je ons vertelt waar, wanneer en voor hoeveel deelnemers je een moordspel, moorddiner of moordweekend wil organiseren.

Een cataloog Game Apps op Maat vind je hier: Digital Storytelling – Gamification.

 Podcast “De Moord op het Model”:

Deze moordspel-podcast kun je op je smartphone of tablet in je eentje spelen, of met een aantal andere “amateur-detectives”, al dan niet in teamverband. In dat geval kun je nog een “crimineel dossier” gebruiken, een handleiding om het spel te organiseren met meerdere spelers of teams, een fotodossier… en uiteraard een bekentenis. Alle info: bekentenis@moordspel.org

Listen to “De Moord op het Model” on Spreaker.